Skupinové kurzy pro veřejnost
Individuální kurzy šité na míru...
Pomaturitní studium
ONLINE
Kurzy WSET v Brně a nově v Praze
English for Wine Experts

Grafická soutěž na návrh vítězného cuvée 2023

Vyhlašujeme grafickou soutěž na návrh etikety vítězného Cuvée z typických moravských červených odrůd doprovázející čtvrtý ročník Mistrovství ČR v blendování vína Winemeritage.

 

Winemeritage logo 2

Cílem soutěže je vybrat návrh etikety pro vítězné Cuvée 4.ročníku Mistrovství České republiky v blendování vína. Vítěz soutěže Winemeritage si zvolí etiketu nejlépe vystihující charakter daného Cuvée.

PODMÍNKY SOUTĚŽE

Soutěž je vyhlášená jako jednokolová a je otevřená pro širokou odbornou i laickou veřejnost, tedy pro fyzické i právnické osoby. Všechny návrhy budou předloženy fyzicky a současně v elektronické podobě. Lze přihlásit více návrhů od jednoho účastníka.

ODMĚNA

Autor vítězného návrhu obdrží jednorázovou odměnu 10 000 Kč. Dále je součástí odměny mediální propagace vítězného návrhu a jeho autora.

Zde inspirace z minulých ročníků: 

TERMÍN

Termín odevzdání soutěžního návrhu v elektronické i vytištěné podobě je stanoven do: 30. 4. 2023 do 17:00 hodin. Za datum doručení návrhu je pokládáno převzetí soutěžní práce organizátorem na adrese Jakubská 121/1, 602 00 Brno. Kompletní soutěžní pravidla a podklady najdete níže.