Skupinové kurzy pro veřejnost
Individuální kurzy šité na míru...
Pomaturitní studium
ONLINE
Kurzy WSET v Brně a nově v Praze
English for Wine Experts

MKM mění vedení

1. září 2023 dochází ke sloučení MKM a Jazykového centra Correct.Mnohé se nemění, studenti a klienti rozdíl téměř nepocítí. V navazujících kurzech počítejte se svými dosavadními lektory, výuka pro veřejnost bude probíhat ve stejných prostorách (popř. online ) tak, jak jste zvyklí…

Co se změní? Fúzí MKM a Correctu dojde k rozšíření poskytovaných služeb a nabídky skupinových kurzů pro veřejnost, znásobí se počty našich dodavatelů, skvělých lektorů, tlumočníků a překladatelů. V neposlední řadě dojde ke změně fakturačních údajů, což v rámci B2C není vesměs podstatné.

Již nyní probíhá zápis do kurzů podzimního semestru, vybírat můžete z nabídky téměř 13 jazyků. Díky Correctu jsou naše služby nově rozšířeny i o poměrně masivní výuku češtiny pro cizince. Přihlašování do skupinových kurzů pro veřejnost probíhá pod taktovkou Correctu přes Informační systém, do kterého budete automaticky přesměrováni, jakmile si zvolíte preferovaný kurz.

V případě zájmu o individuální/firemní výuku, překlad, či tlumočení, využijte nové poptávkové formuláře v pravém horním rohu těchto webových stránek.

Jsme tu nadále pro Vás 🙂